Jag måste ha keps på mig när jag sitter på balkongen och internetar (nätet funkar bäst på balkongen av någon anledning). Och det är jättevarmt. Vilket är lite småcreepy men jag tänker inte haka upp mig på det utan istället njuta av att Kylen för en gångs skull inte beter sig som ett kylskåp utan istället är en trevlig bekantskap.
Det beror nog i och för sig delvis på att vinden tvärtemot vad den brukar göra låg i ryggen på liften.. vilket i sin tur gjorde det lite svårt att få ordentligt med fart över första och sista flacken, men det kanske var bra, jag och min guttaperkaboll-åkstil kan eventuellt ha upplevts som både närgången och bångstyrig av x antal veckisar.

Och bara för att jag fortfarande är rätt tillfreds med livet, och för att det snart är jul och sådär så tänker jag komma med en rekommendation.

Orelle.
Fy i helskotta vad goa backarna varit där idag. Vinden hade fått snön att dreva ihop i högerkanten på backen första biten, och längre ner var det bara gött. Knepet är att åka fort nog för att passera knögglet, för de färdas av någon anledning oftast i grupp, och sedan ligga och nöta kortsväng. Typ. Det var vad jag gjorde iallafall, vilket resulterade i trötta ben men en på det stora hela kvalitativ halvdag.

Nu är den oundvikliga planen att jag ska jobba resten av eftermiddagen-kvällen. Motivationen är det faktiskt inget fel på men koncentrationsförmågan är inte på topp just nu. Tror egentligen inte det handlar om kombon snö+blå himmel som försiggår utanför balkongen utan mer att jag är slut i skallen. Irriterande som fan, men det är väl med trasiga inutin som med trasiga ben eller leder – det tar ett tag innan de är hundra procent bra igen. Nu är jag nog åtminstone över hälften om man ska räkna procent, men det vore skönt att knapra sig upp mot en åttiofem procent eller nåt såntdär.

Nåja, allt i sinom tid.

Här får ni en lagom osmickrande bildserie på mig filmandes mig själv också. Bara för att.