Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Depåstopp

Igår lämnade jag och min smått baktunga Peugeot nollåtteland och rullade ner till Falkenberg. Förutom ett väldigt intensivt regnande mellan Torup och Abild (den enda biten av vägen som inte är bred väg, såklart) som resulterade i så dålig sikt att jag inte vågade köra fortare än 40 gick allting väldigt bra. Gött att mellanlanda lite hemmavid, och hinna träffa pappa och Agneta och lite annat folk. Sovmorgon och slappdag är inte helt fel det heller, och det enda som står på min att göra-lista idag är att gå till Coop och köpa en jäkla massa havregryn, samt att byta blad på vindrutetorkarna.

Dessutom verkar det som att de allt med positiva väderleksrapporterna håller i sig, vad det verkar kommer det börja snöa nästa fredag, och bli kallt. Tjoho!

Skärmavbild 2015-11-15 kl. 12.18.08