Så. Nu har jag bråkat såpass mycket med WordPress att jag ändå känner mig bekväm med att sprida denna länkadress till övriga världen. Det finns säkert en och annan bugg som jag inte hittat än men det får bli fix för någon annan dag.

Återstår bara en sak innan jag släpper internet för en stund och istället inväntar söndagsmiddagen bestående av fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås (tack mamma). Någon sorts tankar, eller riktlinjer eller något, för mig själv, gällande den här bloggen helt enkelt. Saker jag ska göra, eller regler för hur jag ska göra dem, typ.

Även skrivande för min egen skull mår bra av ett visst mått av ordning och eftertanke.

Bummarbloggens kreativa manifest:

  1. Du skall icke fiska efter klick. Rubriker må vara kryptiska för konstens skull men Ullr blir vred om de innehåller frasen ”du kan inte gissa vad som hände sedan” eller motsvarande dumheter.
  2. Du skall icke prata svengelska. ”Stokad”, ”pillows” och liknande uttryck skall hädanefter inte utan anledning finna någon hemvist i texterna på denna blogg.
  3. Du skall, när tid finnes, uppdatera information som inte längre är aktuell. Med andra ord – en nyversion av Heddas Guide Till Val Thorens är på gång. Förhoppningsvis är den klar innan årsskiftet.
  4. Du skall icke skriva rubriker på engelska om det inte finns goda skäl till det. (Förmaning till mig själv – var inte en slöröv och sluta använda låttitlar till rubriker, helt enkelt.)
  5. Du skall icke känna tvång att använda bilder. (Det går att skriva om skidåkning utan medföljande bilder på åkningen, även om det inte är så vanligt nuförtiden.)
  6. Du skall icke skriva alls om du inte känner för det.

Jag har säkert glömt något nu, men en fin sak med nätet är ju att det går att redigera saker i efterhand.

Attor.