Det är något visst med försäsong, och hela grejen att buntas ihop med typ tjugo andra tomtar som en ska samarbeta med under vintern. Tälje satte huvudet på spiken rätt bra innan idag när vi hade knatat bort till kullen som skiljer av Val Thorens och Les Menuires (det finns förstås ingen tydlig gräns, men hade den funnits hade den nog legat typ där) – nu i början är det som en smekmånad när alla tycker att alla är supersköna personer och så vidare.

Så är det. Vintern är lång, och förr eller senare kommer alla börja störa sig på varandras egenheter, och insikten om att det sällan går att vara bästa kompis med alla andra landar någonstans kring att några får hemlängtan innan jul, typ. Men just nu är det väldigt najs. Även om det inte har börjat snöa än.

Igårkväll skulle inte alls bli någon sen kväll, men på något märkligt vis hamnade typ halva Pandas personal på RhumBox, denna underbara kombination av vardagsrum och karibisk strand.

RhumBox är asballt, och förtjänar ett eget inlägg vilket säkert kommer förr eller senare, men tills dess nöjer jag mig med att berätta att chokladromen är farligt god, ingefärsromen likaså fast på ett helt annat sätt och att jag tillbringat en stor del av idag med att må lite sämre än vad jag hade planerat.

Jaja.

Sånt händer.

Imorgon öppnar Panda, och imorgon kommer snön. Då blir det skotta av.

Nu, nu har jag dejt med kudden.

Natti!

/H