Det är mycket som rör sig i huvudet just nu.

Falkenberg lyckades inte ställa till det helt och hållet mot Sirius, och jag hyser vaga förhoppningar om en trevlig returmatch på söndag. Önskar att jag hade kunnat vara på plats hemma på IP, men jag får nöja mig med kvällens duggregn över Studenternas. Helt okej det med, även om det hade varit gött med tre poäng.

Igår jobbade jag i Solna, idag i Sumpan och imorgon ska jag till Gärdet. Kul att få se olika delar av stan (tre städer om man ska vara petig och gå efter kommunindelningen), dock gjorde jag tabben att lämna kvar mina skor i Sundbyberg i eftermiddags, så jag får ta en nätt liten omväg på typ en timme med kollektivtrafiken för att hämta dem imorgonbitti, innan jag åker vidare till Gärdet. Bra där, Hedda. Mycket praktiskt.

Jag glömde flytta Winston imorse (torsdagar är gatsopningsdag) och väntade mig en saftig bot när jag kom hem från Uppsala, men tydligen har jag någon sorts tur med mig, för Winston stod olappad, med en massa löv nitiskt insopade under sig som enda tecken på att jag är en glömsk klant.

En dryg vecka kvar innan avfärd etapp ett, och det är en del saker som ska göras. Julgodis, tillexempel. Rensa den gamla datorn på allt viktigt och lämna in den till återvinning. Skaffa en ny ryggsäck och ett stativ till kameran..

Men jag ska försöka låta bli att tänka på det nu, och sova istället. Klockan ringer halv sex imorgonbitti. Bleh. Tur att det är kul att dela ut post, annars hade jag aldrig pallat att gå upp så tidigt så ofta.

Kan avslutningsvis konstatera att det jävla högtrycket fortsätter kampera över franska alperna. Det kommer inte bli lätt för VT att få till en säsongsöppning tills om två veckor. Visst, det är snö på topparna och nordsidorna, men allt nära byn är barmark. Slutar väl med att det bara är typ Nära Döden-backen och Dalles som är öppet då, typ. Men jag kollade en långtidsprognos tidigare ikväll, och det ser ut som att kylan kommer lagom till nästa helg, så med lite tur kommer jag ner till nyfallen snö. (Men det får hemskt gärna låta bli att snöa den sjuttonde..)

Fatta, om två veckor är jag där.

Hur började tiden gå så fort?