Patrick Park – Life Is A Song
Everyone’s In Everyone (2007)

Handen på hjärtat, en av grejerna som gjorde The OC till en bra teveserie var musiken. Okej, de överanvände Jeff Buckleys version av Hallelujah något helt brutalt, men förutom det var låtsättarna smått fenomenala. Och när allting skulle rundas av blev det till tonerna av denna lilla sång, av och med Patrick Park.

Jag tror jag hade tyckt väldigt mycket om den även om jag inte hade blivit helt OC-nostalgisk varje gång jag hört den, men nu är det liksom en fluffig liten bonus ovanpå, det fina avslutsmontaget med Ryan och Seth och allihopa och en akustisk gitarr och orden

..and we build our house of cards, and then we wait for it to fall
always forget how strange it is, just to be alive at all

Jag svamlar. Det är en fin låt. Vemodig men på samma gång gör den mig lite glad.