Det var trevligt igårkväll, även om jag och Manne lyckades missa beerpongen eftersom vi jobbade. När vi väl kom till förfesten hade de övergått till att spela Rimmer istället, vilket kan vara det mest meningslösa ölspelet som finns. Jag orkar inte ens förklara hur det funkar, så meningslöst är det. Och det har inte bara att göra med att jag är skitkass.

Trevligt med lite nya ansikten iallafall, och Frog var halvfullt och högljutt som vanligt. I efterhand kan jag konstatera att jag kunde gått hem nån timme tidigare, men det är lätt att vara efterklok.

Idag har jag mått konstigt, först var jag bakis, eftersom jag varit korkad och frångått min regel om att inte dricka alkohol efter midnatt, men när bakisheten (är det ens ett ord?) gick över vid typ tio så fortsatte jag vara vimmelkantig resten av dagen. Jag har självdiagnostiserat det som en intrycksöverdos, för det känns som att det är vad det var. Det är ju inte så konstigt egentligen, den senaste veckan har varit mycket nytt folk och många intryck, toppat med ofrivillig bastu eftersom köksfläkten på jobbet inte funkar, och det blir hiskeligt varmt där på typ ingen tid alls.

Hursomhelst så var jag påväg ut i backen men ändrade mig när jag blev alldeles svimlig av att ta på mig pjäxorna. Enligt rapporter från dem som var ute och åkte missade jag iallafall inte direkt någonting, fortfarande mycket stängt på grund av vent violent, och väldigt avblåst. Istället så gjorde jag mest ingenting fram tills att det var dags att gå till jobbet, och då mådde jag ändå helt okej.

Det känns som att vädret håller folk inomhus, för det var jättelugnt på jobbet och vi stängde köket tidigt, så nu är jag hemma och ska försöka lura SVT Play att jag inte alls befinner mig i Frankrike, så att jag kan kolla på Midnattssol.

Tydligen sänds det i Frankrike också, vilket ju inte är någon superskräll, men vad jag förstått så går det på Canal Plus, och även om jag haft en teve så tror jag knappast att jag haft den kanalen eftersom det är en betalkanal, så.. ja. VPN är min vän.

Natti!