Det är lite småskumt att jag har resfeber, det är liksom inte första gången jag drar iväg på säsong, men nu har jag det så det är bara att gilla läget. Inte blir det bättre av att jag sitter och småtjötar på FB med Minna, som är min co-driver och framtida kollega, jag blir bara ännu mer taggad och får snölängt.

Apropå snölängt så är det nog en av anledningarna till att jag har resfeber. Eller är stressad. Stress och resfeber känns ganska likt faktiskt. Iallafall, mina vinterdäck bor ju som jag nog tidigare nämnt på mammas vind. I Stockholm. Samma Stockholm som det finns viss risk för snö/slask i i slutet av helgen. Dit jag ska köra, med Winston, med sommardäck.

Med andra ord – jag kör upp till Stockholm på fredag, annars kommer jag vara supernojig och sitta som på nålar hela vägen. Jag har sett tillräckligt många frassar från plattlandet stå och slira i snömodd i Val Thorens, jag har inga planer på att imitera det beteendet på E4:an i höjd med Gnesta eller så.

Winston är förövrigt på vinterfix just nu – får oljan bytt och nya bromsbelägg, så förhoppningsvis går han som smort hela vägen ner i år också. Jag ska hämta honom imorgon efter jobbet, eftersom jag enligt gammal god tradition jobbade sista dagen igår men blir inringd idag för att jobba extra i disken imorgon. Klassiker. Men det är gött med lite extra pengar, en dags kneg härhemma blir ju typ två veckors mat-och-ölbudget därnere så det är helt klart värt det. Och det är inte mycket jag behöver packa med mig upp till Stockholm, bara lite kläder, så det hinner jag lätt med imorgonkväll.

Tidsplanen ser alltså ut som följer:

4 nov – 12 nov: Stockholm och Uppsala

12 nov – 15 nov: Falkenberg

15 nov – 16 nov: Roadtrip!!

16 nov – någon gång i maj: VAL EFFING THORENS, AAAAAAH!

Det ska bli så gött.

Idag gjorde jag förövrigt en logistisk dundertabbe och åkte till Gekås mitt under brinnande höstlov. På sätt och vis värt det, (billiga tamponger! billig tandkräm! silvertejp!) på sätt och vis ren och skär tortyr. Så många halvhysteriska människor borde inte knös in på ett och samma ställe, okej? Hispiga damer i 45-årsåldern som både ska hålla styr på bångstyriga tonåringar och en överfull kundvagn är en dålig kombo i singular. I plural om cirka 4000 upplagor är det en katastrofal kombo. Ugh. Jag hade tänkt köpa lakan men jag orkade inte armbåga mig bort till textilavdelningen ens, så det blev inte av. Får väl ta en tur till IKEA när jag är i Stockholm istället.. eftersom jag inte äger några underlakan i lagom storlek för sängen jag ska ha i år.

Eh ja. Det var nog allt för nu.

Attor.

/H


PS. Eftersom jag intalar mig själv att detta inlägget kanske får lite mer trafik än de tidigare, eftersom jag länkat bloggen på Ansiktsboken och det brukar få den effekten, så tänkte jag bara passa på att säga att ni jättegärna får komma med förslag om det är nåt speciellt ni vill att jag ska skriva om framöver, eller om ni undrar saker eller så.
Kommentarsfältet bara väntar på er..!