Igårkväll tog jag mig i kragen och tvättade. Det var egentligen inte panik, men jag hade räknat ut att jag hade precis för få rena trosor kvar för att de skulle räcka över vecka nio, och jag har ingen lust att tvätta när mamma är här och hälsar på, så därför blev det tvättkväll. Vankade runt utanför tvättomaten och pratade i telefon med mamma för att fördriva tiden medan jag väntade, hon är tydligen lite förkyld och hade varit hemma från jobbet.

Såg verkligen framemot att komma hem och bädda ner mig i nytvättade lakan, eftersom det är en av de bästa känslorna som finns, men nytvättade-lakan-känslan blev irriterande kort. Mitt i natten vaknade jag av att det kändes som att jag svalt sandpapper, och jag var alldeles kallsvettig och febrig. Så jävla sämst. Mördarförkylningen Allan fyra dagar innan mamma kommer hit. Tack och lov så kunde jag byta bort mitt jobbpass ikväll, jag var och köpte halstabletter innan och blev alldeles yr och såg prickar av den korta promenaden ner till Sherpa och tillbaka, så nu är det intensiv vila och inget annat som gäller. Jag bara måste vara frisk tills på lördag.