Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Ute skiner solen, här inne är det grått

Jag vet inte riktigt vad det är med mitt immunförsvar denhär vintern, men nu är jag sjuk igen, har varit sedan i måndags. Och inte följer det mitt normala halsont-hosta-snor-förlopp heller. Nä, denhär gången har det bara varit hög feber, värk i typ hela kroppen, och skitont i halsen och öronen. Jag börjar allvarligt fundera på om det är något med tvättomaten som jag inte tål, för det är andra gången på två månader som jag blivit sjuk efter att ha varit och tvättat. Ofantligt långsökt, men ändå..

Tack och lov börjar skiten ge med sig nu, för jag börjar bli hjärtinnerligt less på att ligga i sängen när solen skiner, oavsett hur många tusen bambiturister som ägnar sig åt påskinvasion. Det enda positiva är väl att jag dels har jättefina kollegor i Chrille, Manne och Rasmus som hoppar in så jag slipper jobba med ont överallt och huvudet i ett moln av Alvedon och Ibumetin, och dels att jag betat av en och en halv säsong av Arrow.

Mindre kul är att jag nog sumpat möjligheten att slå mitt åkdagar-på-en-säsong-rekord, men skitsamma, är det någon sak här i livet jag håller hårt på så är det att en inte ska anstränga sig när en har feber, och de senaste dagarna har jag inte ens blivit av med febern efter att ha tagit värktabletter, så nåt åkande blir det inte idag heller. Karensdag, punkt slut.

Jag kanske går en maklig promenad sedan bara för att komma ut i solen, men det är typ allt.

Borde även ta tag i projekt städa, men av tystnaden att döma så har Harry somnat (jag blir inte klok på den mannens (brist på) dygnsrytm ibland) och väckning medelst dammsugare känns lite väl brutalt. Plus att jag av någon oförklarlig anledning inte tycker om att städa med sällskap.

Tror jag nöjer mig med projekt ta en dusch, samt projekt plocka in Dave the Second från balkongen, han har nog fått sin dagliga dos av solsken nu, och verkar på det stora hela må oförskämt bra för att vara en krukbasilika på 2300 meters höjd med begränsad tillgång till solljus. Fortsätter det såhär lär det sluta med att han får hänga med hem till Sverige tror jag, jag har en fånig tendens att bli alldeles för fäst vid saker och ting och jag kan ju inte direkt plantera ut honom i en rabatt eller nåt häruppe.