Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Förkylningsuppdatering

Positivt: Jag mår bättre.

Negativt: Jag mår fortfarande inte jättebra, och absolut inte så bra att jag bör tillbringa x antal timmar frysandes om fötterna jämte Emile Allais-backen borta i Courchevel.

Så nä, det blir ingen storslalom live för mig i år heller, vilket suger litegrann. Istället tänkte jag traska ner till jobbet och skölja löjliga mängder sallad och förhoppningsvis luska fram någon sändning av spektaklet på telefonen eller radion.

I övrigt händer det inte så mycket, mer än att jag haft säsongens hittills längsta skiduppehåll på hela två dagar, allt för att bli av med idiotförkylningen så fort som möjligt. Så igår spelade jag två banor på Rollercoaster Tycoon, skrev några ytterst försenade julkort, gick till posten och köpte frimärken samt jobbade i sju timmar och det var typ allt.

Vila verkar ha funkat för det gick helt okej att jobba också, med viss påhejning av Ibumetin. Och till skillnad från stackars Robin så har jag inte en hosta som för tankarna till Skorpan i inledningen av Bröderna Lejonhjärta, och det hjälper också en aning. Jag var inte pigg, men jag var definitivt inte den minst pigga kocken igårkväll.

Så planen för dagen är att ta kontroll över salladssituationen, och därefter beroende på mående masa mig ut i backen en stund för att insupa lite solsken, och sen jobba lite till (läs: hela kvällen).

Det är typ det hele. Egentligen borde jag väl även vara superstressad över att det mycket väl kan vara en riktigt bra puderdag idag, men jag har det inte riktigt i mig. Dels för att jag är realist och vet att jag inte är i närheten av tillräckligt pigg, och dels för att det är något med hysterin som ibland uppstår kring offpiståkning såhär års som bara gör mig stressad och oglad. Det är som nån sorts försenad reaktion på alla instabangers och skit. Jag pallar inte delta, säsongen är lång och bara för att en sväng blir snygg på bild betyder det inte att åkningen egentligen var nåt att skriva hem om.

Eller så är jag bara bitter.

Je ne sais pas.