Jahaja.

Gissa vem som vaknade med feber och värk imorse, om inte yours truly.

Först hoppades jag att det bara skulle vara en bieffekt av gårdagens idoga snöskottande + långpromenad, men eftersom värken inte överensstämde med de fysiska aktiviteterna så fick jag tyvärr avskriva den teorin ganska fort.

Men.

Jag mår utifrån förutsättningarna helt okej. Ja, jag har feber, och känner mig allmänt hängig, men inte värre än att jag orkar äta som folk, läsa arga feministiska böcker och bli frustrerad över att sitta i karantän i karantänen. Det nya systemet är nämligen som följer: jag håller mig i mitt rum på bottenvåningen, alternativt utomhus på terrassen förutom när det ska ätas. Och när det ska ätas så fixar Jamie, och jag äter, för att mina kontaminerade tassar inte ska förorena hela kylskåpet och besticklådan.

Jag får ju en viss känsla av overkill, men det är inte min pappa som är läkare, så jag gör som jag blir tillsagd. Även om jag känner mig extremt oanvändbar när jag inte ens får plocka ur diskmaskinen.

Hursomhelst.

Idag har jag:

  • Läst fem kapitel i Men Explains Things To Me av Rebecca Solnit, som är lite av min uppvärmningslektyr innan jag tar itu med antingen The Second Sex eller The Feminine Mystique. Om någon har läst nån eller bägge av dem får ni gärna ha åsikter om vilken av dem jag borde läsa först. Jag lutar åt de Beauvoir, mest eftersom hon då och då nämns i kulturartiklarna i Libé som jag började läsa efter den senaste ”Roman Polanski är en äckelpedofil”-debatten för några veckor sedan, och det får mig att känna att mina referensramar behöver utvidgas.
  • På samma tema har jag även läst om Virginie Despentes ”On se lève, et on se barre”-essä, högt för mig själv för att öva uttal. Den finns även översatt till engelska här, och jag kan bara rekommendera att läsa den, för det är en rasande fantastisk text. Citat: ”you demand to be admired even in your delinquency”.
  • Kollat om VM94-krönikan på SVT Play, för att vila hjärnan. Kollade även halva VM98 innan jag somnade en stund.
  • Ätit en halv påse cashewnötter och halva min sista Marabou. Jag har ätit andra saker också, men de var de mest tillfredsställande.
  • Bytt bakgrundsbild på mobilen, så nu har jag en mer aktuell bild på Wilmisen. Hon har fått en massa fler tänder sedan jag träffade henne senast. Det är sånt som händer med små barn har jag förstått. Dock är hon iklädd samma AIK-tröja som på den förra bilden.. jag får ta ett snack med lillebror om det här med indoktrinering vid tillfälle.
  • Tillbringat typ två timmar på Sporcle, vilket är ett lysande tidsfördriv när en inte har så mycket annat för sig.

Och det är typ allt.

Jag hoppas att denhär dumma febern släpper tills imorgon, annars kommer det bli svårt att uppehålla min nyåterfunna ovana att skriva blogginlägg varje dag, eftersom att morgondagen isåfall kommer vara i det närmaste identisk med idag, men ja.. den som lever får se.

Jag är förövrigt inte ens säker på om det är corona jag har fått, eller bra en vanlig gammal alpflunsa.

Pusshej!

/H