Halloj.

Jag glömde skriva något igår, men det var på det hela taget en ganska så händelselös dag. Jag lämnade överhuvudtaget inte huset.

Vad jag gjorde (i urval):

  • Läste ut Men Explain Things To Me. Får se om jag orkar skriva någon mer ordentlig sammanfattning av den någon dag, men jag kan åtminstone meddela att den var läsvärd.
  • Ägnade drygt tre timmar åt att organisera mitt Spotify, och nej, jag blev inte klar. Men jag kom en bit på väg.
  • Spelade Settlers 2. Det är helt sjukt vad ett 25 år gammalt dataspel kan lagga på en hyfsat ny dator ändå. Måste vara något knas med DosBox.

Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. Jo, jag tog en dusch, för jag frös. Men jag orkade inte tvätta håret, så jag fick duscha ikväll igen, för mitt hår var så flottigt att jag inte stod ut längre.

Idag har jag mått bättre. Knappt någon feber, lite allmänt seg i kroppen och huvudet. Jag gick en promenad upp till stora vägen och tillbaka igen nu på eftermiddagen, och kan efter detta konstatera att jag absolut inte är frisk än, men att jag inte behöver sitta blickstilla 24/7 heller. I övrigt har jag bland annat spelat mer Settlers, ramlat ner i ett wikipediahål modell större som bland annat innehöll sjöslaget i Quiberonbukten 1759 (av alla saker), och börjat läsa The Second Sex. Jag har nog aldrig läst så långsamt i hela mitt liv, för ska jag förstå ordentligt så måste jag verkligen koncentrera mig, men den är jätteintressant. Satt och läste högt för mig själv på terrassen ett tag, för då bromsar jag automatiskt min egen lästakt. Sen vette tusan om de förbipasserande fransoserna på gatan uppskattade min högläsning, men det lär jag aldrig få veta.

I övrigt så blir restriktionerna fler och fler (fast här märker vi ungefär ingen skillnad alls) – nu är det förbjudet att vistas i parker, på stränder och vid andra vattendrag, osv osv. Hur ska detta sluta?

Imorgon blir antagligen sista dagen på ett tag som det är varmt nog att sitta utomhus och läsa, det är kallare väder på ingång, det känns i vinden.

Det känns konstigt. Jag vet att det bara är mars, men eftersom allting är stängt och fini så tror delar av min hjärna att det redan är början av maj, och då ska det vara varmt. Och det är det inte. Det känns verkligen konstigt alltihop. Men jag gör min medborgerliga plikt och isolerar mig, och mer än så kan jag inte riktigt bidra med. Hoppas det får nån effekt.

Pusshej!

/H