Promenaden jag tog igår kan eventuellt ha varit lite av en överloppsgärning. Jag mådde sådär imorse, och efter frukost fick jag ett ryck och dammsög mitt rum och hallen på nedervåningen, och sen mådde jag inte alls särskilt bra. Helt slut efter nästan ingen aktivitet. Så idag blev det ingen promenad, vilket är lite synd för det ska bli kallare och mindre soligt allteftersom dagarna går nu vad det verkar. Men jag satt ute och läste bok i några timmar, tyvärr är det första kapitlet efter introduktionen i The Second Sex jättetråkigt. Bara massa biologibabbel om hur olika varelser på jorden förökar sig och sånt. Introduktionen var mycket mer intressant, jag undrar hur länge biologin håller på innan det blir kritik av mansrollen igen.

Som paus i den akademiska engelskan roade jag mig med att måla av La Teurre, berget mittemot. Det blev inte så pjåkigt med tanke på hur lite jag målat det senaste decenniet eller så, och egentligen spelar inte resultatet så stor roll, det är bara trevligt att hålla på med pilliga grejer.

Förutom det så har jag börjat kolla på The Witcher – jag är inte helt övertygad än, men Jamie har sett alla avsnitt och säger att den blir bättre allteftersom, så jag ska ge det till tredje iallafall.

Det är typ allt. Just nu är jag inne i en svacka av ”karantän är tråkigt, jag är trött på att vara förkyld, jag vill bli pigg och komma ut i friska luften och jag saknar femtioelva olika sorters svensk mat”.. förhoppningsvis går det över snart.

Hmm, och Sverige är inte i karantän än förresten? Min enda åsikt i frågan är att det är dags att dra ur sladden till samtliga skidliftar nu (helst i förrgår), i övrigt vet jag inte vad jag tycker. Och vad som händer här.. både jag och Jamie är rätt säkra på att utegångsförbudet kommer förlängas, och bli kvar tills att det finns någon sorts snabbtest att göra för att folk ska kunna bevisa att de inte sprider smitta. Men det är bara vad vi tror, vad som faktiskt blir vet vi om nio dagar eller så. Förfärligt lång tid.

Pusshej!

/H