Så går ännu en dag ur våra liv, och kommer aldrig åter.

Idag har jag:

 • Ätit pasta två gånger, eftersom vi fortfarande lagar mat enligt konceptet ”jättemycket på en gång och sen äter vi samma sak i minst fyra dagar”.
 • Inte suttit på balkongen alls, för det har varit oklart och mestadels mulet väder.
 • Målat, bland annat sextiosju bubblor.
 • Blivit gruvligt besviken när de nya penslarna och akvarellblocket jag hade beställt på något mystiskt vis var på väg från Annecy och hit, men sen åkte tillbaka till Annecy. Eller ja, det var åtminstone vad som hände enligt UPS-hemsidan. Hoppningsvis får jag dem på måndag istället.
 • Lyssnat på hela Max Richters version av Vivaldis ”De Fyra Årstiderna” tre gånger om pga genialisk.
 • Diskuterat milda coronasymptom med ett gäng vänliga främlingar på internet i en och en halv timme.
 • Glömt att gå min dagliga promenad.
 • Övertalat Jamie att snagga bort allt mitt nackhår, vilket var skönt att bli av med. Dock åkte det med lite hud, men den återhämtar sig förhoppningsvis snart. (Mormor, oroa dig inte, det är bara underhåret som är snaggat, resten ser ut precis som vanligt, jag lovar.)
 • Konstaterat att mörk choklad-versionen av Toblerone inte är i närheten av lika god som originalet.
 • Nästan slagit knut på mig själv framför teven eftersom The Office är en så olidligt skämmig teveserie. På riktigt. Äugh. Jag får kompensationskolla på ”big block of cheese”-avsnittet av West Wing innan jag somnar för att rena hjärnan.
 • Gett upp min plan på att ha ”en lugn Duolingovecka”, och knaprat i min nästan 500 xp och tagit mig in på topp tio. Är det dåligt väder imorgon kommer jag gå bananas igen på ren tristess.

Det var nog alles.

Pusshej!

/H